Nemme og lækre wraps
2 PERS.
4 store fuldkornswraps • 1 bæger Vel’smurt kyllinge spread med ramsløg og hvidløg • 150 g spidskål, gerne pink • ½ bundt bredbladet persille • 1 rødløg • 1 dl eddike • 1 spsk. sukker • 1 spsk. citron • 2 æbler
Smør godt med kyllige spread på dine wraps. Start med at lynmarinere rødløget. Kom eddike og sukker i en gryde og kog det hurtigt op til sukkeret er opløst. Lad det aføle. Pil løget og skær det i papirtynde ringe, og kom det i lagen i ca. 5 minutter.
Skyl og skær spidskålet i tynde strimler og fordel den henover wrapsene sammen med hakket bredbladet persille. Fordel det syltede løg over, og skær til sidst æblerne i tynde skiver dryppet med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune, og kom dem over. Rul wrapsene sammen og skær dem evt. over, så de passer i madkassen. Kom madpapir om dem og bind lidt snor omkring.