headline.png
MENU

Det skal du bruge:

Navn:

Kartoffelmad med økologisk oksespegepølse

Foto - detalje:
3S-_y_kologiskSerie_Peber
Det skal du bruge:

1 skive økologisk rugbrød • 1 spsk. økologisk rygeost eller friskost • 1-2 kogte kartofler • 4 skiver 3-Stjernet Økologisk Oksespegepølse • ¼ rødløg • kapers • purløg • Stjernespyd: 2 stk. 3-Stjernet Stjernehaps Mini Salami • 2 champignoner • 4 cherrytomater • ½ snackpeberfrugt • 2 træspyd 

Beskrivelse:
  1. Smør rugbrødet med rygeost eller friskost. Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem oven på rugbrødet sammen med oksespegepølse. 
  2. Pil rødløg, og skær det i tynde ringe. Top kartoffelmaden med løgringe, afdryppede kapers og klippet purløg. 
  3. Stjernespyd: Del Stjerne-hapserne i 3 lige store stykker, og sæt dem på spyd sammen med rensede champignoner, skyllede tomater og stykker af snackpeberfrugt. Giv spyddene med i madpakken sammen med kartoffelmaden.


Økologisk Oksespegepølse fra 3-Stjernet er tørret ekstra godt og smagt til med delikate krydderier. En klassisk og velsmagende spegepølse til hele familien.


Previous
Next