MENU
FAQ - Ofte stillede spørgsmål
Overskrift:
Farve i salami
Spørgsmål:
Hvad består den røde farve i salamien af ?
Overskrift:
Produktion uden for Danmark
Spørgsmål:
Er det korrekt, at alt pålæg fra 3-Stjernet ikke produceres i Danmark ?
Overskrift:
Mere end 100g kød pr. 100g færdigvare
Spørgsmål:
Hvordan kan der være anvendt mere end 100g kød pr. 100g færdig spegepølse ?
Overskrift:
Kan produkterne fryses
Spørgsmål:
Kan 3-Stjernets spegepølser og øvrige produkter fryses ?
Overskrift:
Kødets oprindelsesland
Spørgsmål:
Hvor stammer kødet fra ?
Overskrift:
Fremstilling af den originale 3-Stjernet salami
Spørgsmål:
Hvor lang tid tager det at fremstille den originale 3-Stjernet Salami ?
Overskrift:
Halal pålæg?
Spørgsmål:
Er jeres kalkun eller kyllingepålæg halal
Har du et spørgsmål til 3-Stjernet?
Klik her for at sende dit spørgsmål »
Forside
Produkter
Madpakketips
Allergener
FAQ