headline.png
MENU

Det skal du bruge:

Navn:

3-STJERNET KARTOFFELMAD

Foto - detalje:
3 stjernet native kartoffelmad_preview_maxWidth_1600_maxHeight_1600
Det skal du bruge:

1 stk.

4-6 skiver af ”Den klassiske kartoffelspegepølse”

Ca. 1⁄3 agurk

1⁄2 spsk. rygeost

1 spsk. cremefraiche 18 %

Salt og peber

1 lille kogt kartoffel

1-2 radiser afhængig af størrelse

1 skive groft rugbrød

Evt. lidt spæde salatblade

½-1 spsk. klippet karse

Beskrivelse:

Skær agurken i tynde skiver på langs. Rør rygeost og cremefraiche sammen. Smag cremen til med salt og

peber. Skær kartoffel og radiser i små tern. Tag lidt radise fra til pynt og vend kartoffeltern og resten af

radiseternene med rygeostcremen. Placér evt. lidt salatblade på brødskiven. Læg derpå agurkeskiverne og

placér skiver af kartoffelspegepølse øverst. Top med rygeostcremen og pynt med radisetern, karse og

friskkværnet peber.

Vi anvender cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Læs mere.

Ok, så ved jeg det