headline.png
MENU

Det skal du bruge:

Navn:

Kartoffelmad med økologisk oksespegepølse

Foto - detalje:
3S-_y_kologiskSerie_Peber
Det skal du bruge:

1 skive økologisk rugbrød • 1 spsk. økologisk rygeost eller friskost • 1-2 kogte kartofler • 4 skiver 3-Stjernet Økologisk Oksespegepølse • ¼ rødløg • kapers • purløg • Stjernespyd: 2 stk. 3-Stjernet Stjernehaps Mini Salami • 2 champignoner • 4 cherrytomater • ½ snackpeberfrugt • 2 træspyd 

Beskrivelse:
  1. Smør rugbrødet med rygeost eller friskost. Skær de kogte kartofler i skiver, og læg dem oven på rugbrødet sammen med oksespegepølse. 
  2. Pil rødløg, og skær det i tynde ringe. Top kartoffelmaden med løgringe, afdryppede kapers og klippet purløg. 
  3. Stjernespyd: Del Stjerne-hapserne i 3 lige store stykker, og sæt dem på spyd sammen med rensede champignoner, skyllede tomater og stykker af snackpeberfrugt. Giv spyddene med i madpakken sammen med kartoffelmaden.


Økologisk Oksespegepølse fra 3-Stjernet er tørret ekstra godt og smagt til med delikate krydderier. En klassisk og velsmagende spegepølse til hele familien.


Vi anvender cookies for at give en bedre brugeroplevelse. Læs mere.

Ok, så ved jeg det