1 tyk skive rugbrød • flødeost, fx pikant eller med krydderurter • 4 skiver 3-Stjernet Landskinke • 2-4 blade hoved-salat • cherrytomater, gerne i forskellige farver
Beskrivelse:
Skær rugbrødet i 4 tykke stave, og smør dem med flødeost på 2 af siderne.
Vikl 1 skive landskinke omkring hver rugbrødsstav.
Skyl og tør salatbladene. Læg skinkestavene på salaten.
Skyl cherrytomater, og giv dem med i madpakken sammen med skinkestavene. Tip: I denne opskrift er der vendt op og ned på den måde, man normalt anskuer en rugbrødsmad eller sandwich på – pålægget er pakket omkring brødet i stedet for omvendt. På den måde kan man hurtigt og nemt skabe lidt fornyelse i madpakken.
Landskinke fra 3-Stjernet er et velsmagende og fedtfattigt stykke pålæg, som er delikat krydret og røget over bøgeflis. Smager skønt på alle typer brød. Pålægget holder sig frisk længe i den smarte emballage med genluksfunktion og en praktisk serveringsbakke.